Project omschrijving

Met Toyota ben je zeker van een degelijk en kwaliteitsvol product. Minstens even belangrijk is dan ook de dealer. 

Die moet er namelijk over waken dat je wagen goed onderhouden wordt. Bij Cools zijn de 43 jaren ervaring, de goed gekwalificeerde techniekers en de service beslist sterke troeven. Toyota garage Cools is dan ook trots de Ichiban Award in 2013 te hebben ontvangen. Deze award staat voor Toyota als de meest klantvriendelijke garage van Belgie! Hier werken wij samen met een gans team elke dag aan. Een filosofie die samenhangt met Toyota.

ALTIJD 1 STAP VERDER – SAMEN VOORUIT!

Garage Cools heeft een lang verleden. Toyota streeft naar perfectie, is qua design mee met zijn tijd en weet door constante research te anticiperen op de markt van morgen. Kortom een product waar Robert Cools vanaf zijn start achter stond!

In mei 1971 begon Robert Cools tijdens de eerste handelsbeurs te Balen met de verkoop van Toyota voertuigen. Met deze verkopen waren de eerste stappen gezet in de garagewereld. De garage ontstond te Schoor 56 in Balen. Robert maakte als onderagent deel uit van garage Peeters gevestigd te Meerhout. Meteen draaide Robert aantallen die spraken voor Toyota. Het zou dan ook niet lang duren vooraleer Robert van onderagent tot officieel verdeelpunt werd gebombardeerd.

Op 1 januari 1988 werd Cools NV opgericht met maatschappelijke zetel te Soef 165 – Balen, wat de dag vandaag nog steeds zo is. 

In 1988 kwam ook de 2de generatie aan het roer.  Zoon Jan Cools en zijn echtgenote Carine Dierckx slaagden erin een 2de Cools filiaal op te richten te Mol. Dit op de druk bezochte Turnhoutsebaan te Mol.

Anno 2014 beschikken we, met zaakvoerders Jan Cools en Carine Dierckx, over 2 filialen te Mol en Balen. Toyota Cools is dan ook meer dan een begrip in de Kempen en kan rekenen op een rijk gevulde portefeuille aan tevreden klanten.

Jan Cools: ” Met 17 personeelsleden komt er elke dag veel bij kijken. Ik ben dan ook verheugd met een team te kunnen werken dat zijn uiterste best doet de lat hoog te houden. De innovaties die met ons merk gepaard gaan blijft me boeien en de automobiel wereld blijft ook een wereld die sterk in beweging is. Ik kijk uit naar de nieuwe uitdagingen van morgen en wil vooral verder groeien met mijn team om onze klanten optimale service te kunnen blijven garanderen!”

Toyota Cools Balen – Soef 165 – 2490 Balen – Tel.: 014 81 21 09
info@toyotacools.bewww.toyotacools.be