Project omschrijving

Plessers NV “gestaalde kwaliteit” staat reeds meer dan 40 jaar garant voor het aanbieden van kwaliteitsvolle wagens. Deze wagens behalen de hoogte kwalificaties in de ranglijsten betreffende hun betrouwbaarheid op het wegdek, in veiligheid, de duurzaamheid van de gebruikte materialen en vooral de tevredenheid van de klanten.

Ons familiebedrijf staat kort bij haar klanten en streeft dagelijks naar maximale service in haar totaliteit. Dit gaat van een professioneel advies op maat bij de keuze van een nieuwe of tweedehandswagen, een dienst naverkoop (onderhoud & herstellingen, carrosserie, garanties, homologaties, …) die u verder helpt met al uw praktische vragen, alsook gekwalificeerde en hoogopgeleide techniekers die het onderhoud van uw wagen verzorgen.

Wij hebben ook een duidelijke visie met oog op de toekomst. We kiezen om te durven investeren! Bezoek onze vernieuwde showroom en merk zelf op dat we u een nog beter en breder aanbod kunnen voorstellen in het kiezen van een nieuwe wagen, tweedehandswagen.

Overtuig u zelf en kom, geheel vrijblijvend, een kijkje nemen in onze vernieuwde showroom.

NEEM CONTACT MET ONS OP:

Plessers NV – Astridlaan 274 – 3900 Overpelt
info@plessersnv.be – www.plessersnv.be